С впечатляващо шоу вчера официално отвори CAVEA Римски стадион. Изпълнения на младата

...
С впечатляващо шоу вчера официално отвори CAVEA Римски стадион. Изпълнения на младата
Коментари Харесай

Впечатляващо светлинно шоу даде старт на най-новото заведени...


С впечатляващо шоу през вчерашния ден публично отвори CAVEA Римски стадион. Изпълнения на младата певица Александра Иванова от Гласът на България и на саксофониста Христомир Стоянов, както и впечатляващо лазерно и светлинно шоу бяха подарък към гостите на това украшение в центъра на Пловдив.



Името на най-новото заведение в града идва напряко от Древен Рим, където „ кавея “ са наричали редовете с амфитеатрални места за феновете на спектакли. Съвременната CAVEA е място за преживяване, само че и игра на думи за всички изкушени да я посетят.



Много хора си спомнят времената, в които се е чакало някой да стане, с цел да си откри различен свободен стол на Римския стадион. Мястото през днешния ден е превърнато в комфортен оазис с раздвижен дизайн и впечатляваща визия, където пловдивчани и гостите на града могат да дойдат да изпият утринното си кафе с прясно изпечен кроасан, да си починат от разходка за чаша вино или коктейл или да доведат обичан човек на сантиментална вечеря.



CAVEA предлага селекция от напълно български виновност от разнообразни краища на България. Идеята е да се подкрепи родното произвеждане и туристите да имат опция да се срещнат с нашите винарски обичаи. Впечатлени от усетите на българските виновност, чужденците постоянно взимат бутилка за подарък със себе си.



Освен виновност, гостите на CAVEA Римски стадион могат да се насладят на подбрани типичен и авторски коктейли, поднесени по впечатляващ метод. И защото положителното пиво не може без мезе, заведението предлага плътно и малко меню от вкусни кулинарни изкушения за всеки усет.

Концепцията CAVEA е да провежда тематични вечери, музикални събития с осъществявания онлайн на саксофон, джаз и известна музика. Мястото е идеално за образуване на фамилни празници и частни празненства.



За повече информация следете профилите на CAVEA Римски стадион в обществените мрежи:

 

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР